Elliott and Associates corporate advisory tips europe tokyo paris asia: 10 vinkkejä luoda vahva liiketoimintasuunnitelma

Kirjassaan kirjoittaa Business Plan, henkilökunta yrittäjä Media, Inc. tarjoaa syvällistä ymmärtämistä tarvitaan välttämättä mitään liiketoimintasuunnitelma, mikä sopii teidän venture ja mitä se tekee onnistumisen varmistamiseksi. Tämä muokattu ote flamboy Kaye Vivian, asiantuntija kirjoittaa liiketoimintasuunnitelmat, tarjoaa neuvoja miten voit parantaa liiketoiminnan suunnitelman sisällöstä ja esitystavasta.

Sisällön osalta kymmenen vihjeen avulla:

1. tunne kilpailijasi. Valmis nimi heitä ja kertoa, mikä saa sinut eri (ja parempi) jokainen niistä. Mutta ei väheksyä teidän kilpailua.

2. tunne yleisösi. Kannattaa useita versioita liiketoimintasuunnitelman — yksi pankkiirit tai pääomasijoittajat, yksi yksityisille sijoittajille, yrityksille, jotka saatat haluta tehdä yhdessä teidän kanssanne sijaan sinua, jne.

3. Onko todisteita varmuuskopioida jokainen väite teet. Jos aiot olla johtava omalla alalla kuuden kuukauden aikana, on sanottava, miksi luulet niin.

4. ole varovainen taloudellisia arvioita ja ennusteita.
5. ole realistinen aikaa ja resursseja. Jos olet työskennellyt iso yritys nyt, saatat ajatella asioita tapahtuu nopeammin kuin kun olet ostaa tarvikkeita, kirjoittaa tarkastukset ja puheluihin itse.

6. olla looginen. Ajatella kuin pankkiiri ja kirjoittaa, mitä he haluavat nähdä.

7. on vahva johtoryhmä. Varmista, että se on hyvä valtakirjojen ja asiantuntemusta.

8. asiakirja miksi idea toimii. Muut tehnyt jotain vastaavaa, joka onnistui? Oletko tehnyt prototyyppi? Sisältää kaikki muuttujat, jotka voivat vaikuttaa tulos tai seuraus idea.

9. Kuvaile palvelut ja sijainti tehtäviä. Jos sinun täytyy laajentaa, Keskustele milloin, missä ja miksi.

10. Keskustele payout vaihtoehtoja sijoittajille. Jotkut sijoittajat haluavat hands-on asemaa; Jotkut haluavat laittaa associates hallituksen puheenjohtaja; Jotkut eivät halua olla jäsennetyn.

Ja mitä jättää liiketoimintasuunnitelma:

1. muodostaa yli ainetta. Jos se näyttää hyvältä, mutta ei itse asiassa apulaisen ja tutkimus, voit myös säästää energiaa.

2. tyhjä väittää. Jos ilmoitus ei tue sitä, voi myös jätä se pois. Sinun seuranta mitä sanot seuraavan virkkeen tilasto, siitä tai jopa lainaus ohjelmistoasiantuntija, joka tukee väitettä.

3. huhut kilpailusta. Jos tiedät varmasti kilpailija on lopettaneet toimintansa, viittaavat se mutta välttää heikkouksia tai kuulopuheiden. Kiinni tosiasioista.

4. superlatiiveja ja vahva adjektiiveja. Sanoja kuten “major” “uskomaton,” “hämmästyttävä”, “erinomainen”, “uskomaton,” “loistava”, “hyvä,” “useimmat” “paras” ja “fabulous” ei ole paikka liiketoimintasuunnitelma.

5. pitkiä asiakirjoja. Jos lukijat haluavat enemmän, he pyytävät.

6. yliarvioi oman rahoitussuunnitelmat. Haluatko näyttää hyvältä, mutta vastustaa optimismiin täällä. Käyttää puolet mitä teidän mielestänne on kohtuullinen.

7. liian optimistisia aikataulut. Kysy ympäri tai tehdä tutkimusta Internetissä.

8. temppuja. Vakavia sijoittajat haluavat tosiasioita, ei temppuja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s